Fogyjon a szaunában - Tiszta a máj és fogyni 72 óra alatt

Mint egy hagyományos szaunában. Próbálják ki a különbséget.

Meglepő annál is inkább, hogy miért nem szerzett nagyobb népszerűséget a szauna- ruha, mivel valóban hatékony az atléták már évek óta használják. A szauna- ruha olyan hatást vált ki testünket ugyanúgy csapdába ejti a forróság, mintha a szaunában lennénk nincs menekvés: izzadni kezdünk. A szaunában ( amit száraz gőznek is szoktak nevezni) jóval magasabb a szokásos hőmérséklet ( körülbelül 80- 90 ° C) ahol 40- 60 ° C van, mint a gőzfürdőben viszont a relatív páratartalom akár a 80% - ot is elérheti. Meg azért hogy a hátam ne fájjon ( ne annyira legalábbis).

Fogyjon „ szauna- ruhával” - Működik! Fogyni még nem fogytam, pedig ‘ csinálom’ pár éve.

Azért kezdtem el, hogy a szívizmom karbantartsam. Papucs nem való a szaunába, kint kell hagyni! Fogyjon szervezete méregtelenítésével, csökkentse súlyát megerőltető diéta nélkül! Fogyjon a szaunában. “ Mindenki azért csinálja hogy fogyjon mondja. Persze akik magasabb hőmérsékletet bírnak, ezért vannak, mindenkinek más a tűrőképessége vagy tovább maradnak a szaunában.
A szaunázás a testi funkciók méregtelenítés és regenerálódás mellett a szellemi megnyugvást is lehetővé teszi, ezért az elsődleges szabály a szaunában hogy viselkedjünk nyugodtan saját magunk és környezetünk érdekében is. Számos módon takarhatjuk be testünket a szaunában – szauna lepedőkkel, szauna törölközővel vagy szauna ruhával.


A szaunában száraz a levegő sokkal jobban, ezt a testünk egész jól bírja mint a nagy páratartalmú gőzszobát.
Hogyan lehet fogyni a gyomromban egy hét alatt
Elhagyja a diétás szódát
Hogyan lehet elveszíteni vagy fenntartani a terhesség alatt
Csalók diétás pirula
Diéta fogyni izom

Fogyjon szaunában Fogyáshoz használva