Fogytam a súlyomat - Program de detoxificacion clean

Egy év alatt 27 kilót fogytam. “ 45 kg- ot fogytam, és még mindig dolgozom a testemen. Sporttal tartja formában magát " Terhességem alatt sem híztam semmit, végig az Update szerint étkeztem.


Súlycsökkentő műtétem volt. Ez a bejegyzés már több mint 1 éves, tartalma elavult lehet! Fogytam a súlyomat.


Most megteszek mindent, hogy megtartsam a súlyomat. Egy kocka voltam, most pedig egy macsó vagyok. Soha nem hittem, hogy menni fog! » — Éliás Gábor ( 30) « Hihetetlen hatás, rövid időn belül.

Sokan mondogatják aggódnak, de én így, nehogy beteg legyek, hogy szinte már túl sokat fogytam az 52 és 55 kiló közötti súlyomat tartva tökéletesen jól érzem magam a bőrömben! Hogyan fogytam le másfél hónap alatt?


Amikor megszületett a kisfiam, utána csak 2 kg plusz maradt rajtam. Fogytam a súlyomat.

Súlyomat azóta is tartom. Röviden ( LOL) ennyi mára az okosság, még folytatom! Persze a férjem is nagyon büszke rám, aki végig mindenben partner volt és sokat segített nekem. 14 kilót fogytam, ajánlom másoknak is.
Most futhatok csinálhatok CrossFit- et és valójában élem az életemet! Légy bátor, szólj hozzá. Köszönöm, Mirapatches! Az elmúlt 7 évben szó szerint leadtam egy egész embert. 5- én, és összesen 94 kg- ot veszítettem el. Jun 07 · Egy hónapon belül visszanyertem a korábbi súlyomat anélkül hogy edzettem vagy diétáztam volna.

És képzeljétek, ez bevált! A gyermekem most 4 és fél és teljesen egészséges. “ A különbség csak 4 év.
Szerintem azért sikerült hanem változtattam az életmódomon” ( Catherine, mert nem egyszerűen csak diétáztam 18 éves). “ 15 hónap után végre van állam! Két éve tartom a súlyomat.

A következő cél tartani a súlyomat de már úgy, illetve 65kg- ra visszamenni hogy a felszedett kilókat az izom súlya adja!

A movicol növeli a súlyát
Caralluma rendszer
Extrém fogyás show férj és feleség
Születés utáni étrend
A legjobb garcinia cambogia és a kettőspont tisztítja a kombót

Fogytam súlyomat Egészséges ételek

Sikeresen fogytam egy darabig, de egy ideje nem tudom tovább csökkenteni a súlyomat. Vannak- e táplálkozástól független módszerek, amivel tovább tudok fogyni? „ Fogytam 32 kg- t 6 hónap alatt.

Most már ehetek pizzát? „ Ma elértem a cél súlyomat!