Zöld város kávé kelham szigeten - Hogyan lehet zsírt elveszteni a melltartó alatt

Kényelmes apartmanok két kőből épült housesnext a tenger és a strand körülvéve a zöld és a virágok a város bejáratánál. Zöld város kávé kelham szigeten. Az első részben Attiláról olvashattál, aki egy magyar étterem tulajdonosa a szigeten. Ma egy teljesen más életutat szeretnék.

A sziget körüli út mindössze 70 km hosszú motorral, így könnyen bejárható autóval vagy akár biciklivel is. Szuperzöld buja növényzete a Jurassic Park vegetációjával vetekszik de T- Rex helyett tehenekkel, nem is kevéssel ugyanis a szigetcsoport tökéletes zöld legelőin wellness- szelő tehénpopuláció számosságameghaladja az állandó lakosok számát. A gazdag vulkanikus talaj miatt Fogo szigeten nagyon jó zamatú a kávé így mindenképpen érdemes megkóstolni! Ez a sziget a túrázók kedvence lehet. A „ Magyarok Mallorcán” cikksorozatomban olyan magyarokat mutatok be, akik ezen a napsütötte szigeten próbáltak szerencsét – sikerrel!

Fogo jelentése: tűz. Ha egyszer eljutsz ide feledhetetlenek lesznek számodra is a varázslatos zöld színek az utak mentén a kék hortenzia bokrok. A híres egyetemi város Londontól másfél órányi autóútra található.

Mindent megad elegáns, amit a vidéki Angliában imádni lehet: bájos, rendezett, érintetlennek tűnő zölddel teli. A sziget belsejben kellemes éghajlat uralkodik itt megterem a banán a kávé és a narancs is. Portugáliából vagy akár Londonból és Frankfurtból is könnyen elérhető a fő szigeten fekvő Ponta Delgada. A Fogo sziget a Zöld- foki szigetek legmagasabb szigete mivel itt található a Pico de Fogo hegy amely 2829 méter magas.
A vulkán 1680 óta rendszeresen kitör. A legutóbbi kitörése - ben volt. Jellemzőek rá a lapos tengerparti területek ( Fajas), melyeket a tengerbe folyó lava vagy a leomló sziklapart alakitott ki. Moorea: Tahitiől repülővel 10 percre található ez a varázslatos kis sziget ananászültetvényekkel, gyönyörű zöld hegycsúcsokkal, fehér strandokkal és hibiszkuszkertekkel.

Az egyik házban két egyforma lakás DULI A4 + 1 * * *, egyenként kétszintes, két szoba udvar és a terasz.
A természet tudományának áttekintése 100 pure garcinia cambogia
Zöld kávébab tisztán ihletett súlycsökkenés
Mindennapi dolgok elveszítik a hasi zsírt
A láb edzés több zsírt éget
Nem tudja elveszíteni a kövérséget a lábakban

Zöld Zsírveszteség


Stratégiailag fontos elhelyezkedése miatt már a korai időktől fogva számos nép és kultúra telepedett meg a szigeten és hagyta hátra kultúráját és építészeti emlékeit. Ciprus területe hazánkénak kb.